Srdcové karty

Srdcové karty

Anotace: O včerejším večeru, pocitech, o Tobě a tom, že jsem to zase zkazila.

Spočítej naposledy tyhle ovečky
a přečkej se mnou ještě jednu noc.


hrála jsem karty o srdce
a poztrácela všechny trumfy,
když jsem se na tebe
usmála.
A v ušmudlaných rukávech
zbyly jen drobečky štěstí a
lítosti těch dní.

Promrhala jsem všechny své sny
a zůstala jen poslední chvíle.
Hlava mě při každém kole
třeštila a
kůže mi byla malá čím dál více.

(Chtěla jsem zastavit svět
prázdnými dlaněmi)

Možná že v lásce
neexistují žádné výhry.
Jen nějaké ty prohry
a něco mezi tím.

Včera jsem prohrála v kartách
(své srdce
a možná že i tebe)
Autor Lacosta1, 05.01.2008
Přečteno 383x
Tipy 16
Poslední tipující: rry-cussete, Bean, .K.r.i.s.t.y., Pišák, colorka, její alter ego, excited, Bíša, Paralelní možnosti, susana.de.plata, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poslouchej ty bestie!!!!
místama je to pekelně dobrý..
bájo poezie
jsi štírek...ve znmení kobry.. .o))

a život..ber jakej je..
víc si ten hajzl nezaslouží .o))

09.01.2008 22:00:00 | Bean

Nikdy není pozdě...

05.01.2008 16:10:00 | Bíša

Aby jsi vyhrála, musíš v lásce švindlovat ;-)

05.01.2008 15:42:00 | susana.de.plata

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí