Ty

Ty

Anotace: ...

Probouzet se vedle Tebe
v noci cítit bezpečí
v náruč Tvou se uchýlit
tiše snít
nedýchat...
Srdce časem poskočí
myšlenky se rozlétnou
slzy vkradou se mi do očí
za jedinou vteřinou...
Jak by vedle stála smrt
chlad vkrádá se mi pod kůži
tělo se chvěje...
Strachem snad?
Ne...strach to není...
teplo Tvých dlaní zahřívá každý kout mého těla
někdy jak bych letět chtěla
oči Tvé mě poutají
snadno vzlétnout nedají
Prosím a žadoním
o ten pocit ve Tvém náručí
tiše jen doufám,
že to nikdy neskončí...

Jsi celým mým světem...Miluju Tě
Autor forget-me-not, 05.01.2008
Přečteno 733x
Tipy 6
Poslední tipující: Martinecka23, Monsignore, Michael František, oliver, Silent Storm
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

nice...

07.01.2008 09:43:00 | Michael František

krasne verse, prijemne pohladily

06.01.2008 01:17:00 | oliver

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí