Piju colu z hrníčku

Piju colu z hrníčku

Anotace: nepovedlo se mi správně popsat to, co se mi hodnilo hlavou, nevadí...snad jindy

Do ticha pokoje, ozve se tvé zaklepání
- račte vstoupit milý pane, srdce je vám otevřené
vstupuješ do mě skrze svíticí obrazovku,
není jiná možnost
/bohužel/
píšeš milé zprávy
/bohudík/
a já se směju,
tobě
sobě
tomu, jak jsem se polila colou z hrníčku!
/řekni mi, kdo jiný pije colu z hrníčku?/
Měla jsem ráda, když si psal,
že jedinečná jsem,
že potkat mě byl krásný sen

Teď je to jiné, ten půlrok nás změnil,
naše slova
naše sny
k lepšímu?
hlupáčku, tak dlouho mi to vrtalo hlavou
ano, k lepšímu
ty jsi tam, daleko – za sedmero řekami
já jsem tu, daleko – za sedmero horami
div, že si ještě vzpomínáš,
div, že svou duši mi odmykáš
Div je to pro ně, ne pro nás,
viď můj milý?
My se známe, my víme, víme své
víme, že jsem museli svá srdce vzdálit,
aby je to nebolelo
víme, že se neschováme za smajlíky,
co se usmívají
/já poznám, když jsi smutný/

v myšlenkách se mi rojí další dopis,
co myslíš? bude dlouhý?
ten nejdelší
v myšlenkách se mi honí tvé sliby,
co myslíš? vážně přijedeš?
nebuďme bláhový

ale věřit nepřestanu, vždyť mě znáš
tu naivní holku,
toho blázna, co pije colu z hrníčku
Autor jitaaa, 05.01.2008
Přečteno 397x
Tipy 7
Poslední tipující: Barbara Smílová, amatér, Lisa.Ginmi, Kapika, 0-0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já nevím, co jsi chtěla původně napsat, ale tohle je nádherné. Tvé básně mě oslovují... snad proto, že podle vlastních slov, miluješ "po svém".

07.01.2008 17:55:00 | Lisa.Ginmi

nevadí, jestli se ti to nepovedlo popsat přesně, ale tohle je docela vypovídající.. pěkný..
z hrníčku se dá pít všechno.. =)

05.01.2008 20:19:00 | Kapika

krásné...jedním slovem prostě krásné:)

05.01.2008 20:14:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí