Zpátky mezi živé

Zpátky mezi živé

Anotace: pocta lásce a všemu, co dokáže

ZPÁTKY MEZI ŽIVÉ

Někdo je tu se mnou
i když jsem tu sama
stojí vedle mě
ale já ji nevidím

Cítím její blízkost
vniká mi do mozku
a uvolňuje
úzkost a vzrůstající hrůzu

Mám zavřené oči
ale stále ji vidím
dokáže lehce
projít mi přes víčka do duše

Určitě ji znám
z těch velkých hlubin zla
moje vlastní
hlubiny temnot ji ničí

Pláču, nevím o tom
ale slyším šumění slz
jak stékají
z jejích vpadlých, unavených očí

Bere mi mou zkaženost
v níž spočívá má krása
a netuší
jak osamělá bude moje duše

Postaví mě před zrcadlo
a moje bývalé krásno
stalo se špatnem
zmizelo v temných kobkách ducha

Chci od ní utéct
nechci tyhle změny
mám ráda
hlubiny vlastních temnot

Prochází se mi v psyché
mění špatno na dobro
a já už vím
že ona je má láska k životu
Autor blacksnow, 05.01.2008
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí