Zklamaní...

Zklamaní...

Anotace: pro taťku péťu...

Pro Tvoji lásku šla bych světa kraj,
pro Tvůj život dala bych svůj,
proč všeho pro fet musel ses vzdát,
proč, jen proč, já pořád se ptám.

Byli jsme šťastný, měli se rádi,
já nevěřím na konec milování.
Chybíš mi kocourku, pořád a zas,
vždyť všechny rány zahojí čas.

Proč jsi mě opustil, proč, jen proč?
Že z lásky jsme splodili Boží dar?
Možná jsi dostal jen strach,
možná už opravdu nemáš mě rád...
Autor Saberska, 15.09.2004
Přečteno 827x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí