Snění

Snění

Anotace: Snění bez spánku

Oči mám zavřené a čekám,
čekám na Tvoje pohlazení,
čekám na Tvoje políbení
a celá se chvěji touhou.
Myšlenku jedinou mám a pouhou,
na Tebe myslím.

Na Tebe myslím tam do dálky
a myšlenky své ,jak korálky
navlékám na nit snění.
Na tebe myslím Lásko má,
snad hříchem mým to není.

Přišel jsi tak z nenadání ,
nečekán a nezván.
Tvé básně , můj milý,
mé srdce zcela zmámily.
Snad Tě já Lásko poznám,
snad už to bude.... za chvíli .
Autor Solledat, 06.01.2008
Přečteno 375x
Tipy 4
Poslední tipující: vodnař, Monsignore
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

a ví to?

07.01.2008 12:03:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí