Vhodná chvíle

Vhodná chvíle

Anotace: Často přemýšlím, kdy je správná chvíle někomu vyznat lásku... možná bych to měl udělat hned, než bude pozdě :-) věřím, že to brzy přijde :-) opravdu brzy!

Kolikrát se člověk nadechne,
aby pochopil proč vlastně dýchá?
Kolikrát „miluji tě“ zaslechne
než každé ráno svítá?

Kde hledat odpověď a jak?
Nikam nechvátej však dobře slyš,
nadechuj volně jen tak,
pěkně z hluboka jako když sníš.

Abychom si rozuměli užíváme slova,
ale stejně nechápeme vše.
Utváříme věty znova a znova,
odstavce sklízíme jako žně.

Tato úroda se nám ukládá v mysli,
jako když čeká v sýpkách obilí.
Čas obojí časem ujídá a to mě tísní,
ztracená myšlenka totiž někdy zabolí.

Proto vždy je vhodná chvíle,
kdy vyznat svou lásku.
Nejsem žádný snílek
tohle je jen odpověď na naší otázku.
Autor Axis, 06.01.2008
Přečteno 337x
Tipy 9
Poslední tipující: NikitaNikaT., Smailin, WhiteSkull, emi-lee, Mileninka, Monsignore
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lásky vyznání se hodí vždy, ale nejvíce asik v tem moment, kdy to nejvíc cítíš, takové to skutečné ... až si budeš myslet, že právě teď je ta chvíle ...

08.01.2008 22:51:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí