láska

láska

Anotace: je tak..

láska, láska, láska
sen co zdá se mi..

být jedinečná
dokonalá
milovaná
krásné snění..

chci být zase tvá
vem si mě...však pozdě prosba přichází a s ní
i slzy ve tváři, je snad hřích být tvá...
Autor Meriel, 06.01.2008
Přečteno 603x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Daisy.., Psavec, Monsignore, Pišák, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí