Básnička za pusu :)

Básnička za pusu :)

Anotace: Tak tohle jsem napsal, abych získal pusu od jedné holčiny, která chodí na stejnou školu jako já a povedlo se :) No, touhle básní to asi všechno začalo :)

Sbírka: Básně o ní a pro ní

Když jsem tě poprvé uviděl
Nemohl jsem z tebe spustit oči.
Musel jsem na tebe
Myslet ve dne v noci.

Každičkou přestávku
Chodil jsem po chodbě
Hledal jsem
Nějaké stopičky po tobě.

Pak v jeden šťastný den
Jsem se s tebou seznámil
Už nechtěl jsem být bez tebe
Ani na pár chvil.

Teď tu sedím vedle tebe,
Nervozitou nevím co říct
A díky tomu ty teď můžeš
Tuhle básničku číst.

Chtěl bych ti dát pusu, ale nevím jestli můžu, tak tady máš aspoň kytičku.
Snad si tím pomůžu ? Mám tě moc rád :)
Autor PECEN-chleba, 07.01.2008
Přečteno 712x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí