Konec

Konec

Anotace: nevím, co bych měla říct...

Vstala jsem z postele,
tak krásně zvesela.
Do okna pohlédla,
obloha jiskřila.

Pohled jsem sklopila na křivku tvých zad,
ústy jsem chtěla ji polaskat.
V tom jsi se pohnula,
oči otevřela.

V tu chvíli jsem pochopila,
že všechno končí.
Ten sen lásky noci minulé,
rozprášen byl tvým jediným pohledem.

Vstala jsi.
Oblékla ses.
Beze slova.
Odešla jsi.

Strnule sedím na kraji postele,
kde ještě cítím vůni našich těl.
Je konec.
Autor hechicera, 07.01.2008
Přečteno 342x
Tipy 1
Poslední tipující: BlackTangerine
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné....moc dobře to chápu a znám ten pocit...je to jak kdyby si to psala o mě

08.01.2008 10:03:00 | meggie.004

zaujalo velmi.. mé oko někdy čtivé..

07.01.2008 15:51:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí