Jako oni

Jako oni

Anotace: Jako oni....tak se cítím. E

Jak poutník, jenž nocí bloudí
a náhle na světlo je vyveden.
Jako soudce, jenž nevinného soudí
a pozná, že je podveden.

Jako ten, kdo neznal hudbu
a zaslechne chorál andělů.
Jako ten, kdo poznal sudbu
a přec jde za lží kartelů.

Jako ten, kdo trpí mrazem
a jehož tělo vzplane.
Jako sníh, jenž padne na zem
a na srdce zpřelámané.

Tak se cítím.
A ač šťasten měl bych být,
že lásku můžu okusit,
strach mě sžírá.

Strach, že o sen se jedná.
Že rozplyne se, než se jí dotknu,
na dým jenž mě zadusí.
A že po mém dotyku netouží.

E
Autor Erien, potulný bard, 07.01.2008
Přečteno 326x
Tipy 5
Poslední tipující: pavlis, Já Esther Ruth, Radiii
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemůžu dodat než to, že já též. někdy nás zahubí pouhý strach, že prožívané štěstí se nám zdá, nebo brzy zmizí - tak to mám já. člověk, který dosud neměl velké štěstí nebo vůbec žádné, ho někdy hlídá s křečovitou úzkostí...

možná

08.01.2008 22:29:00 | Já Esther Ruth

ty pocity dost presne chapu... prozivala jsem to pred par dny...

07.01.2008 22:58:00 | Radiii

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí