pro nás..../milovat jen pro nás/...bezděčně-troska-padám dolů....

pro nás..../milovat jen pro nás/...bezděčně-troska-padám dolů....

Anotace: jen velká kopa mindráků,problémů a srače* v mý hlavě...

pro nás...

milovat
jen pro nás
.
.
za hlavu hodíme
TY
...

proč nemůžu
______
milovat
pro tebe
.
.
bezděčně přihlížim
konci...

...zase troska
co jen padá
dolů
.
dolů
dolů
...

řekni stop
chyť mě za ruku

kachnička
nad hornim rtem
tak moc
nevynucená
z lásky
mojí k vám
.
.
stop...

agresivní
křeček
jako ráno
politý
benzínem
poguje o stěny
naší hlavy
tak moc
jako já
drásám
na kusy
tvoje závislácký
srdce
.
..
____________________

pro koho
pro co

všechno tohle
je tady

napořád
bez nás

pro bezcennost
.
.
jak moc pro nás
ze závisti
si to zaloužíme
...

nezávislá
volná
opuštěná

...a přesto nikdo nechápe

srdce podobizny
krvavý záplaty s nápisem
"BUNNY FUCK WITH WHORE LOVE"
.
.
prstem
neznáš
tak neukazuj

mě neznáš
tak nesuď a
neslibuj

__________

.....a přeci jen ti dávám šanci...
Autor LisSe, 07.01.2008
Přečteno 367x
Tipy 17
Poslední tipující: Anneli, Marylin, Naracca, dva, Emily Winnacott, Erion Fate, už ne pernikova princezna, kucky, 0-0, B.a.r.b.a.r, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Supr!

11.01.2008 17:45:00 | Marylin

agresivní
křeček
jako ráno
politý
benzínem
poguje o stěny
naší hlavy

08.01.2008 20:23:00 | W.Ginny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí