Zbytečné chvíle

Zbytečné chvíle

Anotace: zbytečné jsou pro mě chvíle, kdy musím být bez Tebe...

Každá hodina bez Tebe zdá se zbytečná,
přece musím být statečná.
Pár minut samoty bez smutku prožít,
zvládnout, vydržet, přežít.

Poskládám věčnost z takových chvil
s vypětím zbývajících sil.
Za život s Tebou je vyměním,
slzy ve vzácné perly proměním.
Autor Withered W., 08.01.2008
Přečteno 314x
Tipy 1
Poslední tipující: Emily Winnacott
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí