bez tebe

bez tebe

Anotace: co jsou slova, co jsou city? srdce odchází do prázdných dní

lásko lásko lásko
nejsi se mnou
smutno jest bez tebe prázdných dní
chci okusit kousek tebe

dnes je chtíč
zvláštní až jsi pryč
smutno, smutno jest
bez tebe prázdných dní

bolest příjde
není pryč
copak můžu chtít
tebe?

tvé oči
kousek tebe
chci zase mít
mohu tě snad chtít?bud mi vším...
Autor Meriel, 08.01.2008
Přečteno 395x
Tipy 11
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Traci, Daisy.., Monsignore, Psavec, Bíša, excited, Erion Fate
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí