MY DVA

MY DVA

Anotace: my dva

Nemůžu spát,ani tě milovat,
musím na tebe myslívat,
každý den do noci koukám do zdi a doufám,
že další den se něco změní
[mezi náma dvěma]
do sebe se uzavírám,kdybych tě měl vedle sebe
byla by si pro mě modrý z nebe,
jenže já nejsem nic pro tebe
[mezi náma dvěma]
už nechci,tě milovat,chci zapomenout,odpusť a nebreč prosím,
ale ničí mě každý den,když vidím tě a nemůžu tě mít,
nechceš mi ubližovat,nedělej to,
ty nechceš začít a já to chci ukončit,
asi by jsme se měli opravdu rozloučit,
říct si ahoj a snad někdy,pak už
to snad bude pěkný
[mezi náma dvěma]
už nechci,nedokážu to,chci zapomenout,nebreč prosím,
odpusť
Autor papizcek, 08.01.2008
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí