Pusa

Pusa

Anotace: ------------

Mám strach tě vidět,
mám strach tě cítit,
dovolíš,když poprosím,
začneš s tím?
když zaškemrám,nepřestaneš?
zkus to,nic nezkazíš,vyzkoušíš něco novýho,
děkuju,byla sladká,
podle ní jsem poznal,že mě opravdu miluješ,
že to není jenom komedie ani parodie,
ale realite,ten pocit,
jak se naše rty vzájemně dotkly,
v tu chvíli se mi sevřely ústa a rozpínalo srdce,
ona to všechno odstartovala,
ten koloběh lásky,
tu dobu,když bez sebe nedokážeme být,
to nepřejde lásko,budeme spolu,
vítáme se pusou,loučíme se pusou,
neobejdeme se bez ní a to je krásný,
ten pocit se nedá vyjádřit básní,
ani písníčkou,žádným slovem,žádným textem,
pozná ho ten,kdo to zažije
Autor papizcek, 08.01.2008
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí