..**

..**

Anotace: ...pro Radušku...ona bude vědět...

Ze srdce oběť tu z největších,
svoji lásku jedinou,
pro štěstí mnoho ostatních,
pějí píseň pro slečnu líbeznou.

Z hnědých očí padají slzy,
bojí se žít, bojí se plakat,
život je krásný, život není zlý,
jen se otočit a vše okolo nechat padat.

Pro ústa, která miláčku šeptají,
až na kraj světa odhodlaná jít,
pro ústa, která jí líbají,
krok za krokem její život nechat ji snít…

Jen tak obejmout,
snažit se pomoci,
jen tak obejmout,
snažit se pomoci…
Autor Láďa, 09.01.2008
Přečteno 348x
Tipy 7
Poslední tipující: ziriant, Milissa, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, jaňa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty jsi ale hodný hoch, kdyby takových bylo víc, hned by se lépe žilo..

09.01.2008 12:35:00 | Mileninka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí