Sen

Sen

Anotace: takovy jeden sen

Sedím teď s žiletkou v ruce
doma na podlaze,myslím na tebe,
jestli lituješ toho,že posralas mi život,
nemám na to bejt bez tebe na světě,nechci to tak,
řežu se do ruky,narazil jsem na kost,
jeden kluk ze školy viděl mě tam ležet,
zavolal sanitu a začal brečet,
doktoři přijeli a začli panikařit,
slyšel jsem jak říkali,
''takovej mladej kluk,co blbne?!''
Podal jsem vzkaz pro tebe,
tomu klukoj,co byl vedle mě,
doktoři už byli zoufalí,nevěděli,
co dělat,už nestíhali pumpovat do mě krev,
už neslyšel jsem jarní,ptačí zpěv,
už nevnímal jsem jejich stálou větu ''drž se!''
už neviděl jsem toho bezmocnýho kluka s ubrečenou tváří,
už neviděl jsem jak slunce září,
jen tma byla všude,co dál ještě bude ?
Probudil jsem se,žiju,na ruce ani jizva,
byl to jen sen,ale ten vzkaz leží na mým nočním stolku,
vzal jsem ho a hodil ti ho do schránky,
stálo v něm psaní ''máš nutkání tak to se mnou zkus,jestli mám u tebe v srdci místa kus''
čekám týden,čekám měsíc,přišel dopis,přišla si ty,
dala si mi pusu a vyjádřila svoje city,
v tom dopisu od tebe stálo,
že lásky není nikdy málo
a že i nejmenší přáníčko se časem splní.
Autor papizcek, 09.01.2008
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí