krev srdce

krev srdce

Anotace: stíká z košile

jsi cizí muž v mé mysli
vzdálený, srdce v pasti je
co nemiluje, zdá se mi

vzdálený na míle daleko
však jedním slovem zaryje se mi
do duše

stavím si hráz
vím
je tak vysoká
stavím obranu srdci svému
a přesto je možné dostat se zpět k srdci mému

jen chtít se musí a odhodit zbraně
krev na košili
stíká a kape na zhnilou zem
Autor Meriel, 10.01.2008
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí