Chtěla bych Ti říct

Chtěla bych Ti říct

Anotace: "K"

Chtěla bych, možná ne ve verších,
sdělit ti, tak trochu prózou..
Žes Ty, stal ses mojí můzou,
v časech opuštěných, bez inspirace ..

Chtěla bych ti říct .. že ..

Radostí zářím, když štěstím přetékáš,
a čas stojí nachvilku jen pro nás dva,
pak zdá se mi, že všude jsou zrcadla..
a já, ať už jen koutkem oka, vidím tě všude..

Všude .. Tvoje ruce, tvoje oči ..
slyším rozechvělý smích,
jenž stal se v těch dnech nevšedních,
mým hormonem štěstí ..

Chtěla bych ti říct … že …

Dále o Tebe se budu Lásko bát,
když v noci z náruči mé odcházíš,
mám strach, bojím se, že už se nevrátíš ..
a ruka závisti cizí stiskává srdce mé..

Já miluji a Ty to víš, snad poprvé?
Asi ano, však naposledy,
to Tys prolomil tvrdé ledy,
teď, dnes .. navěkdy .. chci milovat jen Tebe ..
Autor Analisieren, 10.01.2008
Přečteno 407x
Tipy 12
Poslední tipující: excited, Psavec, WhiteSkull, Heda, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, colorka, grázlík, Erion Fate
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí