Princezna

Princezna

Anotace: Od Romíka...

Znám krásnou dívku, co bydlí v zámku,
je to krásná princezna, která je moc líbezná.
Kouká jako andílek, přitom velkej zlobílek.

Nesmím se na ni podívat,
nebo mi začne sebevědomí ubývat.
Když se podívám, hned se usmívám.

Šípem amorovým mě zasáhne, pak ho rychle vytáhne.
Seřve mě, že mě nesnáší, pak mi kůži vypráší.

Najednou mě pohladí a na sebe něco prozradí.
Polibek její mám, teď chuť jejích rtů znám.
Znám dotyk jejich dlaní, ale ta ruka není k mání.
Autor Maxí, 11.01.2008
Přečteno 264x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, estrellita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí