Ona

Ona

Anotace: od Romíka...

Už nevím, kde je hranice snění,
občas mívám krásné pocity i po rozednění.
Vkrádají se mi myšlenky o krásné paní,
jenže ta není k mání.

Proto chodím celý den,
jako bych byl postřelen.
Jeden její pohled způsobí,
že nastala i změna podnebí.

Místo toho, aby padal sníh,
já jsem teď v rozpacích.
Okouzluje všechno kolem sebe,
tak, že zmátla i nebe.

Když vidím tuhle krásku,
tak bych měl mít přes oči pásku.
Neměl bych se do ní zamilovat,
nesmím ji opěvovat.
Jsme navždy slibem rozděleni,
občas smutno je mi.
Autor Maxí, 11.01.2008
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, estrellita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsme navždy slibem rozděleni....to taky znam...

23.03.2008 15:22:00 | estrellita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí