Svazuješ mě

Svazuješ mě

Anotace: Jednou ti ublížím, jednou mi ublížíš. Co je z toho horší?

Svazuješ mě svými city.
Svazuješ mě láskou.
Svazuješ mě svými slovy.
Nazýváš mě kráskou.

Svazují mě tvoje rty,
co chtějí mě vždy líbat.
Svazují mě tvoje oči,
do kterých nechci se už dívat.

Svazují mě tvoje ruce,
co mi hladí vlasy.
Svazuješ mě celý.
Jak dlouho vydržím to asi?

Přemýšlím a nevím,
co mám teď dělat s tebou.
Z těch myšlenek zmatených
mě ruce nohy zebou.

Když každá minuta
má pro mě čas hodiny.
Když všechny schůzky s tebou
jsou už tak strašně povinný.

Nevím jak ti říct,
že nechci ti nic slibovat.
Nevím jak ti říct,
že nemůžu tě milovat.

Jak tohle všechno říct
a nezlomit ti srdce?
Tak nech mě prosím jít.
Já nemůžu už více..
Autor lalej, 11.01.2008
Přečteno 393x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Theara, Radiii, blue, Psavec, Morgaine
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednostranná láska....a bolest na obou stranách

12.01.2008 17:24:00 | Theara

Tohle znam... a presne to, co jsem citila, citim i z tvy basnicky...

11.01.2008 20:15:00 | Radiii

Jistě těžké přiznat, ale strašný pocit viď? Taková mocná sklíčenost z té básničky vychází...

11.01.2008 17:26:00 | P€ŤULK&

tohle je vždycky těžké přiznat..

11.01.2008 16:38:00 | Morgaine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí