Polnočný..

Polnočný..

Anotace: ..vietor

Po špičkách veží skáčem
do chodidiel ma bodajú
piruety najradšej
tancujem k strmín okraju

hĺbok a spádov hladkých
nebojím sa, rád vírim vzduch
kolo vrcholov vratkých
opíšem s vánkom čírym kruh

ja som polnočný vietor
priletím dolu od veží
okno odchýľ, síl nieto
nech si pri Tebe poležím

na ústa ako pierko
položím bozky mnohokrát
zmiznem kľúčovou dierkou
polietať si zas, pookriať

Túto noc opäť prídem
uveríš vetru aspoň raz?
hoc nemám z pierok krídel
zas privri len, aj keď je mráz

obhájim česť, nešudím
dôkaz na vežiach hľadať chcem
vezmem Ťa do perutí..
vidíš na hrotoch krvi lem?
Autor Petbab, 11.01.2008
Přečteno 320x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, STIMPRE, Andee, el viento, NikitaNikaT., Theara, Psavec, Bíša, Nút, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Veď vietor spolu s duchom vanie
možno uverím, môj pane.

30.06.2008 14:52:00 | waterlily

Není zase tak lehké větru uvěřit, když přiletí, něco přinese a záhy to zase odnese ...

13.01.2008 17:51:00 | NikitaNikaT.

Vítr, větřík, vánek....i on může být zamilovaný.

12.01.2008 17:19:00 | Theara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí