Pochybnosti

Pochybnosti

Anotace: prectete si to sami

Mám zlomený srdce
(to ta láska)
Mám pořezaný ruce
(od žiletky)
Mám jen tebe v hlavě
(to je tou obrovskou ztrátou)
Pořád na nás myslím
(bylo to krásný)
Asi mi kus duše chybí
(zůstala u tebe)
Asi chci zůstat živý
(ale je tu problém)
Chci být s tebou
(to je ten problém)
Srdce je sval
(a mělo by tlouct dál)
Prosím,vrať se ke mě
(i když to prošení je zbytečný)
Stejnou chybu nikdy neudělám
(pokouším se získat tě zpět)
Poučil jsem se a změnil
(nechtěl bych o tebe znovu přijít)
To,co jsme zažili bylo krásný
(až na ty hádky)
Řekla si,že dál to nejde,nechceš vracet čas
(máš kus mýho srdce)
Dej mi poslední šanci,přes to všechno tě miluju
(to je důkaz lásky)
Chybíš mi,fakt hrozně moc
(teda myslím si to)
Postrádám tě a miluju tě
(ale to jsou jen city)
Autor papizcek, 11.01.2008
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí