Lásko

Lásko

Anotace: Lásko...

Když jdem spolu za ruce,
lásko,
to hřeje mě u srdce,
lásko,
když jsem s tebou,
lásko,
jsou tam ty příznaky lásky,
můžu hladit tvoje vlásky,
lásko,
chci tě mít u sebe,pořád,
lásko,
když jsem doma sám,
skoro nedýchám,
lásko,
ten čas bez tebe přežívám těžce,
lásko,
ale ty vždycky mě uvítáš tak hezce,
lásko,
vždycky pusu mi dáš a pěkně pošeptáš,
že nemohla ses dočkat až zase se uvidíme,
lásko,
až zase se políbíme,
do očí pohledíme,
lásko,
je krásný když řekneš ''miluju tě'',
lásko,
je krásný to slyšet,je krásný to vědět,
lásko,
je krásný být s tebou.
Autor papizcek, 12.01.2008
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí