Když nemůžeš spát......(II)

Když nemůžeš spát......(II)

Anotace: Když srdce říká jo ale mozek nesouhlasí. Nemůžeš a asi se i bojíš rozhodnout. Máš všechno, co jsi chtěla mít, ale najednou jakoby jsi nic neměla....

Když je skoro ráno a tys ještě ani na minutu nebyla v Říši snů. Oči tě pálí tak, že je nemůžeš mít otevřený, natož je zavřít. Mozek ti pořád maká na plný obrátky, ani na polední pauze nebyl.
Chceš zalejt to šílený pálení očí slzama s nadějí, že se uleví tvýmu srdci a snad by mohlo i svědomí.

Ten pocit po propařený noci když s pár deci alkoholu začínáš bejt vyjímečně taková, jakou tě chtěl mít. Zase balíš střípky z minulosti v podobě značkový vůně smíšený s potem opačnýho pohlaví. Nedokážeš udržet na uzdě to, co sis tolik přála a vlastně si myslíš, že to ani není skutečnost....

Ale dnes se vzdudíš v reálné součastnosti vedle někoho, s kým chceš asi zestárnout. Klidně se podíváš do modrejch očí a začneš šišlat jeho jméno jako posledních několik měsíců. Miluješ ho. Nebo si to alespoň myslíš...
Autor Marylin, 12.01.2008
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná "básnička", jako básnička mi to sice trochu nepřijde, ale je to krásné, o lásce se vždy krásně píše, hlavně když je to od srdce...;)

22.01.2008 19:56:00 | P€ŤULK&

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí