HAD ZOUFALSTVÍ

HAD ZOUFALSTVÍ

Anotace: ***

Otupěle hledím vpřed,
budoucnost má chuť jak jed,
realita?Chladný led,
na srdce už prach mi sed´.

Celé roky jsem tajně doufala,
pro Tebe po nocích plakala,
nabízených lásek se vzdávala,
ostatním mužům srdce jsem lámala.

Na tvářích přibývá mi sůl,
osamělejší než v plotě kůl,
Tvoje láska?Zlatý důl...
Tvého srdce však jen půl.

Tvé závazky mě tolik tíží,
myšlenky mi hlavou víří,
bolestná ztráta se stále blíží,
had zoufalství do duše se plíží.

Dej mi naději-dál budu čekat,
před Bohem dokola prosit a klekat,
vlastních citů už nechci se lekat,
jen neříkej, že mám Tě nechat.

Přeji Ti chvíle šťastné,
každé ráno pocity slastné,
rozdíly malé, ne propastné,
vzpomínky milé, ne jen bolestné...
Autor estrellita, 12.01.2008
Přečteno 313x
Tipy 8
Poslední tipující: Martinecka23, pavlis, Beepat, Bíša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... znám ty pocity ... a držím palečky, ať se vše v dobré obrátí ...

18.01.2008 23:28:00 | Beepat

ona tá láska je jak nemoc, nejtěžší je vyléčít se, ale mnohdy je lepší ani neonemocnět..

15.01.2008 20:19:00 | Alisa 16

Konec mi přinde smutný, ale doufající. Mno, nevím, proč máš ho nechat, ale pokud v tem už není láska, bo je v tem někdo jiný ... netrap se, znám a vím, jaké to je ... bolí to, moc, ale jednou to přende.

12.01.2008 16:43:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí