Proč

Proč

Anotace: vždycky je začátek vztahu jako pohádka a pak je to uplne jiny žánr ...

Proč nemůžu se dostat zpátky ?
Proč zavřel jsi mi dveře do pohádky?
Proč dál mě nechceš libat ani hřát?
Proč se mi pořad snažiš lhát?

Proč nedá se zapomenout když tolik mě to bolí?
Proč to ted neni čas kterej rÁny vždycky zhojí ?
Přoč je tvé jmeno v moji hlavě ozvěnou ?
Proč kolem tebe chodim a hlavu mám skloněnou ?

Proč tahle pohádka tak špatně končí ?
Proč jsme jen kamarádi a láska se s náma loučí?

Teď už to vím protože tě dobře znám.
To že jsi falešnej,teď tímhle textem povídám...
Autor Wiloou, 14.01.2008
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí