Je mi smutno

Je mi smutno

Anotace: ...

Je mi smutno
Po očích
co hledaly v mých slunce
je mi tak smutno
po slovech
co utěšit uměly lehce
Je mi tak smutno
Po dlaních
jež hladit chtěly mé ruce
Je mi tak smutno
Po rtech
Jež chutnat měly sladce

Je mi tak smutno po Tobě
Protože ačkoli jsi
Je mi smutno

Tvé oči
Dívají se k zemi
Je mi smutno
Protože Tvá slova
už nedokáží hladit
Je mi smutno
Protože Tvé dlaně
Jsou chladné když mě objímají
Je mi tak smutno
Protože Tvé rty
Jsou těžké
A z mých chlad nezlíbají

...
Autor Andee, 14.01.2008
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: Dračičák, maena, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neboj i smutky povolí...

15.01.2008 07:04:00 | Dračičák

píšeš moc hezký básničky:-)))

14.01.2008 19:05:00 | maena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí