Hledejte slovo na pět,hledejte Lásku

Hledejte slovo na pět,hledejte Lásku

Anotace: ...

...Podíval se směrem kterým odcházela
a nebyl to pohled jen tak přes rameno
posbíral nádobí které všude rozházela
a než zmizela její vůně bylo zameteno

byl pro ni... vším,jenom né Mužem...

...koukala na dveře jestli se rozletí
ve snech si přála na ty dveře petlici
soukromou modlitbu si dočetla potřetí
-on krokem opilým si rázoval světnicí

byla pro něj...vším,jenom né Ženou...

Asi už to nikdo nikdy nedá do pořádku
nezmění se netvor ani ta levná kráska
mohl bych popsat hodně smutných řádků
ve kterých chybí v hlavní roli: Láska

Ona je pro nás ...vším,jenom jí najít.
Autor STIMPRE, 14.01.2008
Přečteno 503x
Tipy 29
Poslední tipující: underwing, Equus przewalski, ni.va, Harr, isisleo, el viento, Andee, s.e.n, Martinecka23, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Láska je život,
poezie...
Jak by se bez ní
život žil ?

16.01.2008 18:26:00 | Harr

Napsáno velmi hezky a pro hloubání mysli.

15.01.2008 12:01:00 | s.e.n

úžasná, pravdivá, smutná

15.01.2008 09:53:00 | Martinecka23

co mi to děláš? nevidím na monitor...

14.01.2008 19:27:00 | Žqáry

Můj táta říká, že v životě jsou nejdůležitější: zdraví, láska a rodina...

14.01.2008 19:19:00 | Nikytu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí