Bez srdce to nepude..

Bez srdce to nepude..

Anotace: snad se vám bude líbit..

Svět sestavenej z prázdejch lahví,
sahá až k Slunci,
my dva spolu plus náš čárlí,
to mám, to chci..
Samý pití,
a zvláštní postoj k žití..
Tebe u sebe,
a nikdo nedovleče mě do nebe...
Tvoříme spolu krásnej pár,
jenom škoda, že nemám ten dar
...SRDCE...
(Pak bych tě možná mohla mít i ráda,
víc než kamaráda...)
Autor Trophy, 14.01.2008
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: Niké
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pročpak?

23.02.2008 15:00:00 | Trophy

...chmm...to se mi moc nelíbí..

21.02.2008 14:18:00 | Fallen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí