Na dobrou noc

Na dobrou noc

Anotace: Aby se ti krásně usínalo

Noc už na nás mává z nebe,
já sedím a myslím na tebe.

Pomaličku půjdem spát,
do peřin se zachumlat.

Aby se ti spalo krásně,
píšu ti teď tyhle básně.

A až budeš mhouřit očka,
měsíček si na tě počká.

Protože jsi moje zlatíčko,
posílám ti hubičku na líčko.
Autor pseudolus, 14.01.2008
Přečteno 482x
Tipy 3
Poslední tipující: lalej, grázlík, zzlatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí