Co to asi je?

Co to asi je?

Anotace: Hodná i zlá, taková je láska.

Letící na křídlech motýlích.
Vyhýbající se vločkám, když padá sníh.
Nezasáhne ji ani kapka deště.
Nezastaví ji ani písečné smrště.
Je silná, ale křehká.
Velká, malá, ale stejně lehká.
Je ve všem čeho se můžeme dotknout.
Ale nejde dodlaní chytnout.
Je všude všude okolo.
A stejně ji lidské oko ještě nevidělo.
Hřeje ale dá i pocit chladu.
Naplní vás a stejně máte pocit hladu.
Je v každém detailu života vašeho.
Z poloviny plná všeho krásného.
Ta druhá polovina už tak krásná není.
Je to opak všeho výše zmíněného dění.
Prostě jen bolest a zlost.
Nebo jen milná radost.
Autor Blade Safety, 15.01.2008
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: cevert, Dračičák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jasně,half and half,líbí

15.01.2008 17:43:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí