Lásky lhaní

Lásky lhaní

Anotace: Šálila´s mé srdce tak dlouhou dobu? Pokud ne, chci vše vysvětlit..

Proč vídati Tě nesmím více?
Já neprovedl, nezpůsobil nic
a jiný láská teď Tvé líce.
Proč poslala´s mě pryč?

Hledím na Tě skrze mříže,
zábranu, co tvoří rodina a vůle Tvoje,
mé šance v lásce škrtaj kříže,
křížky v polích milostné loterie.
Smazala´s mě jako tužkou psaní,
byla Tvoje láska lhaní?
Lhaní o tom, jak miluješ mě,
nesmysly, jak máš mě ráda?
Hřál na srdci jsem si hada?
Nevím teď..

I když opustíš, měla bys mě v v srdci mít,
Ty však nemáš…
Stále sebe sama hledáš,
a tak mi to přijde..
Chci jen s Tebou být
a je mi fuk, co za to dám.
Vezmi a popadni, co chceš,
buď tu se mnou chvilku,
já nechci býti sám…

Ty mě však už neznáš..
Autor Bojador, 15.01.2008
Přečteno 358x
Tipy 8
Poslední tipující: pejrak, Bíša, Simísek, Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi zajímavá a na mne působivá báseň, připomněls´mi minulost a to fakt dokonale, jako bych přesně byla v ten daný čas zase zpět a vše se odehrávalo znova ... dodnes nevím přesně, proč odešel, ale jen tak tuším, bo hádám ...

15.01.2008 19:03:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí