slast v očích tvých..

slast v očích tvých..

Anotace: je radost vidět

miluji tvůj pevný stisk
miluji tvé ruce
co se dotýkají
těla, nahého..

tvé oči jsou tak dráždivé
chci si užit dne
kdy propadnem se beznaději zítřka

miluji,
a teď smutná jsem
když musím říct
že láska nikdy naplněna nebude

miluji a smutná jsem
slza ukápně, no co už
bolest v srdci je tak známá
jako den co změní se v noc
je tak známá a stará,
má v sobě však naději

s tímto se žít nedá
co vlastně chci?

chci cítit vášeň
radost v očích tvých
když se na mě podíváš a
řekneš jaký jsem byl?
když víš,
že stejné věci líbí se nám
když řekneš
lásko já tě mám
v srdci svém
v touze mé tě uchovávám
však objetí přítele stačilo by..

však překročit most touhy a lásky
je velký hřích
i slast
Autor Meriel, 15.01.2008
Přečteno 477x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí