Budu čekat

Budu čekat

Anotace: Anotace: Nevlídno venku i uvnitř...a to uvnitř víc bolí……. V nevlídném odpoledni sčítám své hříchy na korálcích deštného růžence. Vlhce mrazivé, mezi prsty,tečou mi desátky života…. Chci změnu: jasnou oblohu a jarní vůně a zpěv kosů….(autor Spare)

Sbírka: Ztracenky

Po řádcích...
očima pohladím
Tvou bolest...

Strádání Tvé Duše
Je jako nedočkavé ráno…

Čekání na slunce

Hledání správné dlaně

Mysteria všednosti
Na jejichž oltáři se odevzdáváš….
…sama sobě…

Nadějí jež křídla k letu dává
Pro mne...
...zůstáváš...

TAJEMSTVÍM

...vyplakané něhy
Šeptem modliteb
Jako rozkomíhaný plamének
Čtvrteční svíce

Pod okny postojím
Jako bych čekal
Že se otevře Tvé okno…

Navečer
Než půjdeš spát
Můžeš mi zamávat

Budu čekat…

Mezi vločkami se něco snáší
Snad bude to ten šátek
Co nosíš na krku
A co Ti tak sluší…

Zádumčivé oči
Tvář
co ukrývá ten zvláštní
živoucí
a tajůplný úsměv
…ŽENY…

Nezapomeň
Večer budu čekat pod Tvými okny…
Autor rolon, 17.01.2008
Přečteno 363x
Tipy 8
Poslední tipující: Myrja, takova, Romana Šamanka Ladyloba, spare, Lucie Teru
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hezký

17.01.2008 18:28:00 | takova

Často čekám u okna
a do šátku se halím...
a nevšimla jsem si
světýlka cigarety
dole pod oknem.

Ale možná ji uhasil déšť.
V tom růženci z kapek
plamének nezvítězí.
Uhasí ho moje slzy.

17.01.2008 15:59:00 | spare

Je moc krásná

17.01.2008 15:55:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí