Vzdávám hold

Vzdávám hold

Anotace: milenkám, slečnám, dívkám, ženám...

Vzdávám hold milenkám jenž neprojevují žádné city,
vzdávám hold milencům jenž nechají se obtočit,
kol tak nádherného prstu jako je milenčin malíček,
závidím, závidím těm všem, kteří v tom umění chodit.

Milenkám čest, dívkám kytici růží, slečnám nekonečno polibků,
za pohlazení, pro někoho jen flirt, za polibek, pro někoho jen nic,
vzdávám tak čest, hold milenkám, jejich krásnému úsměvu,
kterému nikdo neodolá, ale jen tak málo stačí a nechat se zlákat,
je tak jednoduché.

Za polibky něžných růží, jenž trnů mají až mnoho,
za dotyky múz, pro které básně neznamenají nic,
za svědomí jenž už skoro nikdo nemá,
za černý den, která na naše hlavy padá.

Vzdám tímto čest milenkám, slečnám, dívkám, ženám,
jejich kráse, jejich líbeznosti,
tak nádhernému umění jako je láska,
jenž jejich náruč tak často otevírá…
Autor Láďa, 17.01.2008
Přečteno 293x
Tipy 10
Poslední tipující: Milissa, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láďo, záříš!

17.01.2008 16:09:00 | Bíša

Júúúú, tá je ! ďakujem, beriem to osobne :)

17.01.2008 15:55:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí