Upír

Upír

Anotace: Trochu o mně, trochu o někom, kdo byl a trochu fantazie

Nesmrtelná krása ve tváři
Plamen svíce ďábelské oči ozáří
Tajemný úsměv plný příslibů
V Tvé kráse našla jsem oblibu

Jsi tajemný a nesmrtelný
Pro smrt jako stvořený
Lovec a přitom kořist svého srdce
Nyní okusíš, že láska chutná trpce

Nehledej mne, noční ďáble
Už nejsi můj půlnoční hrabě
Nyní jsem svobodná
Upírům podobná
Maličká…

Už nejsem Tvá, pekelné stvoření
Na hranici čeká mně shoření
Však já se nebojím
Očištění ohněm ráda ustojím

Stačí, že mne odloučí od Tebe
Už nikdy mne, upíre, nebudeš mít pro sebe
Jsem hrdá jako nikdy na svůj odraz
Vím, že Ty nikdy neucítíš na víčkách slunce jas

A přesto Tě láskou trápím, ďáblův synu
Pokud láska není dost silná, ohněm zhynu
Stačí, že mne zachráníš před smrtí
Stačí jedno malé kousnutí

A nebo raději ne, chci žít a zemřít
Nechci o životě na věčnost snít
Sice nebudu s Tebou, ale nevadí
Oheň stopy na mé černé duši zahladí
Autor Santinan Black, 17.01.2008
Přečteno 301x
Tipy 16
Poslední tipující: E., Gracia, Charibeja, lecrecia, Simísek, Rikitan, Azazen, Daerfëa, C.alwen, Ceký, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mmm nádherně si ho popsala;) upíři mi vždycky přišly jako úúúžasná stvoření

23.01.2008 18:36:00 | Walentine

jednoho takového upíra znám=))

21.01.2008 20:11:00 | Simísek

Překrásná, dokážeš napsat to co jiní nedokážou říct.Moc se mi líbí.
Azazen

18.01.2008 10:45:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí