Srdce zlomené

Srdce zlomené

Anotace: pro mou dávnou lásku, pro Tygra. tahle je má nenaplněná lásko poslední- rozlučková, kterou ti dávám sbohem a uzavírám ti své srdce ačkoli se chceš vrátit-je pozdě. sbohem těm vzpomínkám...i tobě

Tmavé tygří oči, co provrtaly oči Jeho Krásky...
smutné a toužící pohladit Její rudé vlásky.
Rty co chtějí zašeptat "princezno moje"
A ruce co víc se nesmí dotknout...
Už není jen Tvoje!

Z náruče jsi odehnal, co Tě milovalo.
A srdce Její rozerval...
Snad miloval jsi málo.
V letmých dotecích tance, když Tě objímala...
Tvé oči prosily, aby tě nezklamala.

Dvě srdce polámané...
Vzpomínky bolí.
Duše baží po doteku...
a ruce se bojí.

Tak tančíme, ve stejném rytmu.
najednou si tak blízná, naše hladová těla.
Jenže to už nejde!
ani kdyby On chtěl a Ona chtěla.

Pohledy toužící, doteky znavené
vzpomínka poslední, co v očích se prohlédne.
Na tanec vznešený...
okamžik Lásky.
A srdce zlomené musí zas zpátky,
Autor Gwladus, 17.01.2008
Přečteno 418x
Tipy 2
Poslední tipující: Walentine, C.alwen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

A šmitec...
Je to smutné, když oba chtějí, ale už to nejde... To znám...

17.01.2008 22:13:00 | C.alwen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí