K lásce patří i nevěra... :o(

K lásce patří i nevěra... :o(

Anotace: Nevím co k tomu mám napsat... z toho asi všichni pochopíte,jak vznikla...

Venku je zima sychravá,
Mě upadá dobrá nálada.
A já se ptám…
proč mi tohle život provádí,
Že mě navádí,abych všechny ráda měla
a přitom je podváděla.
A potom abych já ta nejhorší byla…
A lidé říkaly,
to je ona, ta co podváděla…

Ne nechci aby to tak šlo dál!
Proč tě stále ráda mám
a přitom na jiného myslívám?
Tak živote chvíli stůj,
Vždyť přeci já chci aby jen jeden zůstal můj…

Poraď mi co teď dělat mám..
a nechci aby v tom byl klam!
Chci aby nadále všichni šťastní byly
A na mě v tom zlém zapomněli… :o(
Autor kdo.to, 18.01.2008
Přečteno 343x
Tipy 1
Poslední tipující: Martanka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přesně tohle ted prožívám.cítím se hrozně.

18.01.2008 20:52:00 | dead body

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí