Křídla jsou zlomený, ve vzduchu mne neudrží.

Křídla jsou zlomený, ve vzduchu mne neudrží.

Anotace: ať ztiší se vodopád myšlenek

Být sám, dojít až na vrcholky hor,
moudrost najdeš v sobě.
Znakem tiché noci
hořký život bez lásky
ať ztiší se vodopád myšlenek
polibek ze msty odvane čas
nenávist vžene smích do tváře
Otáčíš se s nadějí

Ostré koření co opálí tě,
až bolí to,trpkou příchuť životu dodává.
Dvířka do dalších lstivých snů
a mámení světa jednou pro vždy zavřít.
Obloha poseta třpytem,
marně s hlavou v klíně sedím.

Křídla jsou zlomený, ve vzduchu mne neudrží.
Autor Rbb, 18.01.2008
Přečteno 425x
Tipy 9
Poslední tipující: anatantal, Oči, excited, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Zahojí se a poletíš. Uvidíš! Vždyť víš, že všechno zlé je pro něco dobré. X

13.02.2008 11:04:00 | Oči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí