Poslední vzkaz

Poslední vzkaz

Anotace: přečtěte a uvidíte...

Nač utápět se v otázkách,
zda-li snít o tobě smím.
Nač přemýšlet o láskách
a trápit se, jestli potěším tě srdcem mým...

To srdce by bylo zabaleno na šestkrát,
avšak visí tu otázka, zda-li mě máš či nemáš rád...
Ach....já vím,
nikdy se to nedozvím...

Proč já jsem taková naivka?!
Vždyď pro tebe jsem pouhý vzduch, malá dívka...
I když má láska je k tobě veliká,
tuším, že tvé osoby se to netýká.

Směj se, jen se směj,
ale na paměti mě,
že já na tebe nikdy nezapomenu...
Autor Linda Etschyick, 19.01.2008
Přečteno 305x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Rolnička, Linushka, jesterka, 0-0, Simísek, excited
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hezká...za pár let se sama budeš ptát, proč ses tehdy soužila

04.07.2008 15:18:00 | Rolnička

život píše sám... pěkná!:)

26.01.2008 17:28:00 | Linushka

..."vždyť jsem pro tebe jen vzduch, malá dívka"...až moc pravdivé...=(

19.01.2008 11:17:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí