Možná jednou

Možná jednou

Anotace: ..

Až jednou bude klid,
a budeš mě chtít pochopit,
pak jistě v dobrém rozmaru,
nechám ti eso v rukávu.

Až jednou sníh ti v srdci roztaje,
pak stulím se ti do dlaně,
jako kotě bezbranné,
a zaspím všechnu krásu co mě napadne.

Až jednou talár obleču,
své duši výrok vynesu,
až jednou nebudu moct city snést,
pak vyslovím absolutní trest.

Text rozsudku už nyní vím,
vinen,odsuzuje se k trestu smrti umilováním.
Mít pak úřad kata v této zemi,
tvůj život by byl věčné umírání.

Mít pak úřad kata v této kause,
umíral bys denně,věčně,dlouze.
Autor Aluna, 20.01.2008
Přečteno 401x
Tipy 11
Poslední tipující: Dračičák, Actafool, Kozoroh 1, excited, Jiparo, carodejka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

moc pěkně napsaný!

14.04.2008 17:18:00 | Actafool

...ó to je paráda, kdo by potom nechtěl být vinen? :)

22.01.2008 08:33:00 | Jiparo

Je krasna, kdo by pod takovym mecem z lasky nechtel zhynout?

20.01.2008 21:20:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí