ODESEL JSI....

ODESEL JSI....

Anotace: odesel jsi a ja tam jen zustala hloupe stat....

ODESEL JSI

Odešel jsi....
a zbyl po tobě jen stín.
Odešel jsi...
a já už vím,
že dávno nejsi můj!!

Muselo se tohle stát?
Odešel jsi...
a já tu zůstala stát!?
Odešel jsi...
a já tě pořád nepřestala milovat!

Odešel jsi...
beze slov,bez lásky,beze mě.
Odešel jsi...
a zklamal jsi mě!

I když jsi odešel..
já dál tě budu milovat..!!!
Autor , 21.01.2008
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Výkřik ..prosba.. je to síla :o)

21.01.2008 22:19:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí