kamínky

kamínky

Anotace: ...někdy vytvářejí krásné mozaiky...

Blýskavé kamínky z očích Tvých září,
za oknem zůstal i apoštol najednou stát,
jak často viděl on z výšky jakpak se Ti daří,
já záviděl jsem mu to tolikrát,

voňavé kvítečky růžových lící,
já slíbal jsem lásko má tolikrát,
však nikdy jsem nedoved Ti naplno říci,
to jak moc já Tě mám rád,

ze rtíků přesladkých šly ke mě slova,
jež chvělo se moje bytí,
přál bych si cítit ,horkost tvých úst znova,
dříve..
než nás si ta z orloje se zvoncem chytí ...
Autor chalcedon, 21.01.2008
Přečteno 463x
Tipy 12
Poslední tipující: meganek, Jiparo, Martanka, excited, C.alwen, Bíša, Nút
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Být tak tím kamínkem,
co mozaiku tvou tvoří,
být tak milou tvou,
jíž city tvé se dvoří,
být tak tím snem,
co s odvahou si sníváš,
být hvězdnou oblohou,
na níž tak rád se díváš,
být tak sluncem tvého nebe...
ze všeho nejvíc však milovat tebe.

05.01.2020 17:54:00 | Lili Starr

Sedám na zadek před takhle nádherným vyznáním.. holt kdo umí umí... :o)))

21.01.2008 22:07:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí