Tak jako pokaždé

Tak jako pokaždé

Míjím tě. Tak jako pokaždé.
Cípem těla. O kus citu.
Ztrácím tě. Zas a znova.
(přitom jsem tě nikdy neměla)
Nenarážím na tvou náruč.
Jen vzdáleně míjím...
A ze žalu říkám,
to co bych nechtěla.
Přečteno 289x
Tipy 4
Poslední tipující: C.alwen, prostějanek, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí