Děkuji

Děkuji

Anotace: jo když vám to nevyjde, ale nemůžete bez té osoby být...

Děkuji, za vše co jsme zažili,
děkuji, za ten kus života, co jsme spolu prožili.
Děkuji, za to co jsi pro mě udělala,
kolik vzpomínek jsi kvůli mně zahodila.
Lituji všech sporů, co jsme spolu měli
a omlouvám se za všechny urážky, co zazněli.
Děkuji, za to, že jsi upřímná
za to, že se k problému stavíš vždy zpříma.
děkuji, za to jaká jsi
a že kus srdce dala jsi mi.
Děkuji Bohu, že poznat jsem tě směl
a za milovanou osobu jsem tě měl.
Autor Epsonit, 23.01.2008
Přečteno 417x
Tipy 5
Poslední tipující: Agniezka, KLARISA, Demony, Zuris
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

pěkné poděkování...) já děkuji za krásnou báseň

16.01.2009 11:01:00 | Agniezka

moc povedená...

28.01.2008 22:49:00 | KLARISA

hezky..akorat škoda,že je to psaný v minulém čase,co?

23.01.2008 20:28:00 | sh@rusk@

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí