Možná

Možná

Anotace: beznaděj, možná naděje... sám nevím. Byl jsem něco mezi kamarádem a klukem....

To zlo, které jsem pocítil
Jsem před tím nikdy necítil
Byl jsem jako tělo bez duše
Jako šíp vystřelený z kuše
Který nezasáhne cíl
Ale ukončí sto let starý mír.
Jako špatně napsaný text
Jako dobře promyšlená lest
Odvíjel se náš vztah
Byli jsme jak na miskách vah
Jednou nahoře jindy dole
Přinášel radost ale i bolel.
Prožili zlé ale i krásné chvíle
Couvali ve vztahu zpět ale i překonávali nekonečné míle.
Nikdo nevěděl, co bude dál
Jak dál pokračovat ten vztah má.
Jak to dopadlo oba víme
Doufám, že budou zase krásné chvíle.
Možná to by trest
Který jsme dostali
Možná je to test, ve kterém jsme zatím neobstáli
Možná to byla nutnost
která musela přijít
možná to byla z nouze ctnost
kterou překonali i jiní
možná to zvládneme i my
možná možná možná
Autor Epsonit, 23.01.2008
Přečteno 340x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky napsané :)

12.04.2009 00:34:00 | Juliete

jo tak já mám stejnou situaci.... moc hezky vystižené!

28.01.2008 22:50:00 | KLARISA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí