Slyším tě

Slyším tě

Anotace: - Ledové víno -

Sbírka: Zvláštní souvislosti

Slyším
Zavíráš skříň
Známý zvuk domova

Slyším zásuvku komody
Slyším i tvé lehké kroky

Místnostmi provane vůně levandule
i žehleného prádla

Pečlivě rovnáš je na svou skrýš
kterou jsem náhodou objevil
když jsem hledal svou utěrku
a našel tvé tajemství . . .

Slyším i tvůj lehký vzdech
. . . stále častěji ho slýchám
i bolest
i smutek
i všechny ty pocity
které nedokážeš skrýt

Slyším tvůj suchý pláč
a nedokážu tě polaskat
protože jednou
však víš
bylo to mimoděk
jen tak

Odstrčila jsi mne

Možná to bylo jen tak . . .

Ale já od té chvíle se neumím
. . . vrátit za tebou

Bojím se . . .
. . . vím, je to hloupý strach
a při tom vůbec ani netušíš
jak tě miluji
a jak trpím . . .

Je to všechno podivně hloupé

Snad kdybys přišla
a zkusila mně políbit

Snad
. . . něco . . .

Ale kdo ví . . .
Autor rolon, 23.01.2008
Přečteno 307x
Tipy 12
Poslední tipující: Myrja, Heda, Psavec, Bean, Lucie Teru, spare
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezky

24.01.2008 09:24:00 | Heda

a v oněch řádcích..
je ukryto vše..
chybí jen jedno
oč asi jde???
nečekat..a jít..
za štěstím..
za tou
co ze srdce ráda
by opět hrála prim..

23.01.2008 21:44:00 | Bean

Po tichu přišla
a políbila ho
sotva znatelným
dotykem rtů
dělal že spí
ani se nepohnul
nenacházela slova
jako by nechtěla
jako by už neuměla chtít
trpěla
tím smutkem
o kterém věděl jen on sám
hrdostí
která nedovolila
přiblížení

..............nádherná děkuju je to skvělá odpověď na mou báseň..........děkuju Honzo

23.01.2008 21:37:00 | Lucie Teru

Přeji Ti, aby přišla:-)

23.01.2008 21:26:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí